Menu

Wij helpen je graag

Of het nu aan de telefoon , via de webshop of in gesprek met de buitendienst, altijd moet het kloppen. Op iedere vraag een antwoord en weten we het niet meteen. We zoeken het uit !

Service with a smile

U vraagt wij draaien. Juist in deze tijden van digitalisering streven we ernaar het persoonlijke contact te blijven onderhouden. All business is local : dus willen wij graag weten hoe we u kunnen helpen door de beste service, de beste adviezen te geven . Uiteindelijk voor een optimaal resultaat .

Vandaag besteld morgen in huis

Onze business is topsport . Iedere dag wensen uw klanten optimale service. Beschikbaarheid is cruciaal en op tijd. Met onze transporteur Parts Express bieden we de dienst ,,nachtservice ‘’ aan . Alles tot 16.00 besteld wordt voor openingstijden van uw klant al bezorgd. U heeft de tijd om de goederen al te leveren voor de eerste auto op de brug staat

Voor de voorwaarden neem contact op met een van onze accountmanagers om de voorwaarden te bespreken.

Uw voorraad onze zorg

Het heeft geen zin om locaties vol te stoppen met niet renderende voorraad. Uiteindelijk willen we iedere dag zaken doen en niet eenmalig. Uw voorraad is bij ons in goede handen. Loopt het niet zoals we hadden verwacht , ruilen we het om voor nieuwe voorraad. We hebben maar een voorwaarde : het dient wel in verkoopbare staat te zijn.

Maar we zoeken altijd naar een oplossing : goed geregeld !

Specialist in TPMS oplossingen

Sensoren worden een nieuwe bron van inkomsten. Mede doordat deze onderdeel zijn geworden van de APK-keuring zullen deze meer aandacht krijgen. Onze klanten zullen dus geconfronteerd worden met “nieuw” kansen. Maar zoals altijd: iets wat nieuw is, is eng. We kennen het product niet, het ontbreekt aan kennis.

Voor kennis ga je naar Stahlie: Wij leveren een compleet concept voor uw klant. Voorgeprogrammeerde originele sensoren voor de klant die gemak en kwaliteit wil en eist. U hoeft geen universele sensoren te programmeren, dit is al gedaan: gemak is wat we bieden. En is er geen voorgeprogrammeerde oplossing dat kan u altijd nog een universele sensor programmeren. Ook die leveren wij met de juiste tools. Zorg altijd wel voor een update van de tools.

Een totaal oplossing is wat wij bieden:

·               Originele sensoren

·               Het juiste gereedschap

·               Service Kits

·               Inlees instructies

·               Software update Tools  ( hier downloaden )

·               Persoonlijke ondersteuning

·               TPMS Nood Telefoon  010 - 303 67 18

Zorg dat je er klaar voor bent en neem contact op met onze buitendienst.

 

Leveringen per stuk

Uw voorraad onze zorg ! We proberen de voorraad zo laag mogelijk te houden. Daar waar mogelijk geen over dozen en/of mega voorraden maar bestellen naar behoefte. Een stuk verkocht een stuk geleverd.  Voor courante artikelen proberen we zoveel mogelijk in over doos te leveren . Je hebt dan de beste prijs en kans op neen-verkopen is nihil .

Ruimte besparende oplossingen niet alleen financieel maar ook in de verkoopruimte. Stahlie denkt mee voor een optimaal resultaat

Persoonlijke verkoop

Wij denken dat het succes van Stahlie begint bij het personeel . In de tijd van computers , digitalisering lijkt het allemaal wat onpersoonlijker . Maar juist nu kunnen wij het verschil maken. Onze adviseurs zijn de schakels tussen de klant en ons bedrijf . Of het nu via de telefoon is , rechtstreeks,  altijd geldt ,,service with a smile

Wij bezoeken u graag op het moment dat het de klant uitkomt . Tot snel

 

Stahlie ,,goed geregeld’’

 

© 2024 Stahlie B.V.